En Millu es descobreix! (Visita a Pisa)

 

Dos posts en un dia. I pensareu… calia? Bé, i perquè no? 

M'he proposat descobrir aquesta regió de la Toscana en els caps de setmana que passi a Siena. Tres mesos et donen dotze caps de setmana, o sigui que s'ha d'aprofitar el temps.

La primera parada ha estat Pisa, aquest dissabte passat. Qui no coneix Pisa? La comunicació amb Siena és prou bona, amb només una combinació de tren i 1:40 minuts de viatge, t'hi trobes.

Pisa no és només la Piazza dei Miracoli. Hi ha molt més que el Baptisteri o la torre inclinada. Vaig començar la visita fent un passeig per les cases que banya el riu Arno…

 

 

Però és clar, no vaig trigar en dirigir les meves passes cap a Piazza dei Miracoli. Em va agradar molt aquell lloc perquè és molt fotogènic. Pots captar tots els edificis principals amb una sola instantània…

 

 

I què faltava per fer complerta aquesta visita a Pisa? Doncs pujar a la torre, evidentment! Només es troba inclinada 4º respecte la seva vertical, però us puc assegurar que la sensació d'inclinació es va notant cada vegada més a mesura que arribes al cim. Gaudiu de les vistes… 


Espero que us hagi agradat aquesta petitíssima visita virtual per Pisa. Aviat faré una nova excursió i podré mostrar-vos els millors racons d'aquest païs.

 

I per acabar i tal com prometia el títol del post… un servidor es descobreix amb una foto a l'interior del Camposanto…

 

 

… o us pensaveu que m'havia posat a contra llum per què sí? 😛

 

Fins a la propera!! 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a En Millu es descobreix! (Visita a Pisa)

 1. Tals diu:

  Que maco!! jo aquest any vaig estar a Roma, Nàpols i Pompeia de viatge de fi de curs i em va agradar moltíssim ^^ i veig que Pisa també és molt maco, m’agraden les ciutats italianes perquè et trobes amb art a tot arreu.
  Un petonet!

 2. elur diu:

  ais la Toscana… qui tingués tots aquests caps de setmana per perdre-s’hi…

  Pel cap de setmana a Florència… no necessites pas ningú que et faci fotos a contrallum? jejejeje

  Les fotos precioses!! La del riu m’encanta!!

  Un petó!!!

 3. Ulisses diu:

  Molt bona la visita virtual.
  I això del contrallum… ja m’esperava algo per l’estil XD

 4. musa diu:

  Ma come si fa di fare la fotografia a contra di luce??? xDD
  Quina gràcia! M’agrada molt que ens vagis explicant cosetes d’Itàlia… Saps? Per explicar el romànic als meus nens de 2n d’ESO quan feia les pràctiques del CAP vaig fer anar precisament imatges de Pisa… ves, m’ha fet gràcia!

  Salut!

 5. Uribetty diu:

  Molt guapa la visita virtual! En la realitat ha de ser impressionant.
  Que vagi bé!
  Salutacions espontanies!

Els comentaris estan tancats.