D’aquí cap allà (movent-se per la Toscana)

Fa temps que tinc descuidats els relats de les meves visites per la Toscana, i us demano disculpes pel retard. Abans de tot, m'agradaria poder incloure tantes fotos com vaig fer al post de Pisa, però he vist que l'espai reservat per imatges és molt limitat i ja el tinc per la meitat… :S
 
Es fa difícil triar dues fotos entre tantes, però espero que tot i així us agradin 🙂
 
Bé, després d'anar a Pisa vaig visitar Florència. HI vaig passar un diumenge, i evidentment que no es pot veure tot, però sí moltes coses si no pares quiet i et vas movent. No hi posaré cap foto perquè Florència és prou coneguda, i prefereixo donar protagonisme a dos desconeguts (aviat els coneixereu). M'ho vaig passar motl bé. Vaig intentar visitar els llocs més emblemàtics. Vaig veure el David (però no ens enganyem, a l'Acadèmia només hi ha el David i res més), el Duomo, la Piazza de la Segnioria… però potser el que més em va agradar va ser la Santa Croce. No m'maginava que la visita a l'interior donguès per tant de temps. I sobretot vaig poder presentar els meus respectes a un gran de la ciència, Galileu, doncs té allà el seu sepulcre.  
 
No diré res més de Florència, tampoc us vull aborrir. Us deixo ara amb la primera imatge, presa diumenge passat.
 
 
Algú reconeix aquesta plaça? Bé, i si us dic que aquí es van filmar algunes escenes de "La vida es bella" de Robero Begnini? Doncs sí, es tracta de la Piazza Grande d'Arezzo! Per a mi ha estat un gran descobriment. Estava cansat de les legions de turistes de Siena, Pisa i Florència. Arezzo és petit, tranquil i molt molt maco. Si podeu mirar algun mapa de la ciutat, veureu que té un centre antic molt petit però concentrat en un sol punt, i que cap al nord-est té un parc enorme sobre les muralles on perdre's un diumenge al migdia és un privilegi. 
 
Arezzo és d'aquelles visites d'un matí, no cal més temps. Us la recomano.
 
Bé, ens falta el segon desconegut. Si des d'Arezzo prenem el tren, en quinze minuts arribem a Cortona, un poblet situat al pic d'una muntanya. Fa temps una persona d'aquí em va dir que la Toscana té de tot: muntanya, planície, mar… i té tota la raó. Cortona és la muntanya, però dóna la cara cap a una planície enorme…
 
 
Us presento la planície del Tuoro. A més a més, a la cantonada superior esquerra, podreu veure il Lago Trasimeno. Com he dit, un lloc per perdre's. 
 
Res més. Espero que us hagi agradat i fins la propera! 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a D’aquí cap allà (movent-se per la Toscana)

 1. elur diu:

  o sigui… has anat a Florència i no m’has avisat??????????????? hoooooooooooooomeeeeeeeeee… jejejeje…
  Preciós Arezzo… i és que moltes vegades, anant als llocs més turístics ens perdem vertaderes meravelles.

  Unes fotos precioses i és que la Toscana… ho té tot!

  Petons!

 2. Tals diu:

  No vegis come stàs aprofitant ehh! Jo també vull!! Florència és una de les ciutats que vull veure aviat, ha de ser molt maca, i pel que expliques hi ha força cosa per visitar. També estpa bé de tant en tant nar a poblets no tan turístics, que també són molt macos ^^ petonets, italianini jeje

 3. Uribetty diu:

  Suposo que entre setmana treballes, no? xD
  Bé, no ho poso en dubte, molt macos aquests dos paratges.
  Que vagi bé!

 4. La Toscana és una zona que sempre he tingut ganes de conèixer, tu sí que ets afortunat d’haver-hi pogut anar! 😉

Els comentaris estan tancats.